Teamleden

Kees Visser ‘Team Captain’:
Is werkzaam als Executive-Chef bij Restaurant Cristó in Zierikzee. Restaurant Cristó is gevestigd in het nieuw geopende hotel Mondragon in Zierikzee. Als team Captain heeft hij de taak om het team te leiden en alle gerechten te controleren. Met zijn vele kennis en ervaring is hij altijd voor iemand een helpende hand. Kees is voorzitter van de stichting.

Jeffrey Buijl ‘Kok’:
Is zelfstandig werkend-kok en heeft zich de afgelopen tijd goed ontwikkeld. Hij is werkzaam in het keuken team van Restaurant Cristó in Zierikzee. Restaurant Cristó is gevestigd in het nieuw geopende hotel Mondragon in Zierikzee.  Hij heeft ook al een mooie prestatie behaald, hij heeft namelijk tijdens de bocuse D’or 2017 de titel  beste commis behaald. Jeffrey is een mooie aanvulling voor het team.

Martin Weijermans ‘Kok’:
Is zelfstandig werkend-kok en begint steeds meer zijn eigen identiteit in de keuken te vinden. Hij is werkzaam in het keuken team van Restaurant Cristó in Zierikzee. Restaurant Cristó is gevestigd in het nieuw geopende hotel Mondragon in Zierikzee.  Martin heeft samen met Kees de Grand-Prix in Assen gekookt tijdens de EvenTT Culinair, waar hij veel van geleerd heeft! Hij is klaar voor meerdere wedstrijden.

Lianne Willemse ‘Patissier’:
Is werkzaam als Maître-Sommelier bij Restaurant Cristó in Zierikzee. Restaurant Cristó is gevestigd in het nieuw geopende hotel Mondragon in Zierikzee. Zij is zich gaan verdiepen in de patisserie en vindt dit steeds leuker worden. Door veel oefenen en leren ontdekt zij steeds meer nieuwe combinaties en technieken. Lianne is  secretaris van de stichting.

Marvin Schouwenburg ‘Helper’:
Werkzaam bij de Goese Golf en is zich op culinair gebied erg aan het ontwikkelen. Binnen het team krijgt hij hiervoor een goede kans.

Jim Janse ‘Helper”
Is werkzaam bij Strandpaviljoen Zuid-Zuid West als leerling kok. Jim is bekend met het wedstrijd koken door zijn vader, door van jongs af aan te kijken bij zijn vader is hij geïnteresseerd geraakt in het wedstrijd koken. 

Kees Visser sr ‘penningmeester’:
Eigenaar van zijn eigen bedrijf, houdt van eten en drinken en vindt het leuk om te ondersteunen waar hij kan. Kees is  penningmeester van de stichting.

Anka Buijl ‘sponsoring’:
Moeder van Jeffrey Buijl, heel veel ervaring in het werven van sponsors. Sponsor worden ? Neem dan contact op met Anka: sponsoring@culinairteamsd.nl